BAČVE SA NAVOJNIM POKLOPCEM
Kuhinja restorana može koristiti zatvoreni spremnik (bačvu) za pohranu svog rabljenog ulja za jelo. Ti se spremnici mogu nalaziti u blizini friteze, ali ne moraju biti. Pražnjenja ovih spremnika po principu zamjene puno za prazno vrši se jedan put tjedno,po potrebi i češće. Ti se spremnici obično kreću oko 60 litara. Restoran ugovara sa našim djelatnikom dinamiku odvoza.IBC SPREMNICI
Restorani i hoteli također mogu odabrati IBC spremnike zapremine 1000 litara za skladištenje otpadnog jestivog ulja i masti. Zaposlenici restorana mogu jednostavno uliti otpadno jestivo ulje u spremnike za pravilno odlaganje, kako bi zaštitili svoje odvode i okoliš.KANTE OD SVJEŽEG ULJA
Neki objekti za pripremu i posluživanje hrane možda će trebati prilagođeno rješenje za njihovo otpadno jestivo ulje. Najčešće zbog ograničenog raspoloživog prostora, u tom slučaju mogu se koristiti kante zapremine 20 litara (žute kante od ulja ili plastične boce).PREDNOSTI RECIKLIRANJA OTPADNOG JESTIVOG ULJA
Uzimajući u obzir alternative, zbrinjavanje otpadnog jestivog ulja na ovaj način, uistinu je najbolja opcija za odlaganje istog. Jednom kada je uporabljeno ovo se ulje ne može jednostavno izliti u odvod. To će napraviti problem i dovesti do začepljenja istih, Vam prouzročiti nepotrebne troškove. Ako se jednostavno izlije u smeće, također može predstavljati opasnost za okoliš.Da bi se zaštitio okoliš i ispoštovali svi zakonski propisi, recikliranje je jedina opcija. Za restorane dodatna pogodnost je osigurana sva propisana dokumentacija uz redovna usluga i korištenje naše ambalaže bez naknade.